PM-International AG opptar 24. plass i “DSN Global 100”

Speyer, 30. april 2019 – Hva en økning! PM-International AG er rangert som nummer 24 i den nåværende “DSN Global 100” -rangeringen av de mest solgte direkteselskapene over hele verden, og er tolv plasseringer i forrige år. Listen publiseres en gang i året av det amerikanske handelsmagasinet “Direct Selling News”. PM-International gjorde det til første gang i 2010 og har siden vært konsekvent oppført, senest på nr. 36.Avgjørende for plasseringen er forrige års salg. PM-International rapporterte samlet salg i hele året på 833 millioner dollar i 2018. Dermed økte leverandøren av kosttilskudd og kosmetikkprodukter med i gjennomsnitt 30 prosent i fjor. I 2019 lagde totalt fem selskaper fra Tyskland opp på listen. Blant disse er PM-International på andreplass.”Hvis du vil oppnå store ting, må du tenke stort. Vår hoppe opp på rankingen er utrettelige innsats og ekstraordinær ytelse av våre team partnere over hele verden i mer enn 25 år. Vi er stolte av denne utviklingen og vil fortsette å jobbe for å bygge en bærekraftig forretningsmodell for fremtidige generasjoner. Vi har vårt neste mål klart i tankene: “for å generere en milliard i omsetning, ifølge Rolf Sorg, grunnlegger og leder av PM-International, som mottok prisen i personen. Årets prisutdelingen fant sted 24. april 2019 i Plano, Texas.Kunngjøringen av verdens toppspillere i direkte salg er alltid ivrig etterlengtet. Den “DSN Global 100-” viser liste hvilke selskaper er på vei oppover, noe som gir en oversikt over den globale utviklingen av bransjen – ikke bare for selskapene selv, men også for forskere, investorer og ikke minst de som leter etter forretningsmuligheter i direkte salg Søk.

PRESSEKONTAKT

PM-International Norge AS
Inger Sverresson

Mustad Næringspark, Raufossvegen 40, bygn 121
N-2821 Gjøvik

Website: https://www.pm-international.com/no/
E-Mail : service@pm-international.no
Telefon: +47 62 35 70 70