De positive aspekter ved en vakker og sunn kropp.

Føler meg bra i min kropp, føler meg frisk og ung og bevegelig. Jeg er fleksibel og kan ta på meg hva jeg vil og alt ser bra ut. Huden min er glatt, myk, klar, pen og frisk. Jeg føler meg bra og selvsikker med å vise kroppen min, med å ta p meg trange bukser og gensere, med å vise hud om sommeren, med å gå ut lettkledd, med å ta av meg ting når jeg fester. Jeg gir meg lov til å se bra ut fordi jeg synes at det er gøy. Ha det gøy med og i kroppen min. Sitte uten å gjemme magen min, heller være stolt og avslappet med magen min. Ta på meg trange kjoler, korte t-skjorter og bluser som viser min mage og føle meg hot, kvinnelig, fri, lett, luftig, behagelig, avslappet, fin, stilig. Gå i butikken eller på loppemarkedet og velge hva som helst jeg synes er fin eller kul fordi jeg vet at jeg kan ta på mg alt og se bra ut. Folk, flotte gutter og menn snakker til meg på gaten, på cafeen, i parken, på klubben, på festen og flirt og date muligheter viser seg overalt. Jeg elsker antrekkene mine, kroppen min og føler meg behagelig, sikker, fin og avslappet i alle kroppslige aktiviteter som svømming, seksualitet, festivaler, danseomgivelser og så videre. Jeg går ned gaten, se meg selv i speilet og er fornøyd og inspirert og glad meg utseendet mitt. Endelig er jeg absolutt fornøyd og selvbevisst med hvordan jeg ser ut. Jeg kan se skjønnheten og vurdere den i alle andre rundt meg fordi jeg vet at jeg er også vakker.

Jeg er frisk, våken og full av energi og utseende mitt gir meg en ekstra boost hver dag. Det er gøy å leke med klær, det er gøy å finne på nye kombinasjoner og finne kule, stilige ting på loppemarkeder, hos venner, i butikken, på gata og så videre. Det er gøy å kle på meg når det blir varmt og sommer eller vår. Jeg føler meg bra og elsker å vise hud og ta på meg kjappe klær som tops, skjoler eller skjørter. Jeg kjenner meg tilhørende til unge, fine folk og det gir meg sikkerhet og glede. Jeg har en rett å få hva jeg vil, uansett om det handler seg om æstetiske emner eller andre emner. Å føle meg skjønn er et av mine behov og det er greit og lov å ha. Min helse, energi, min myke, glatte hud og min slank og lett kropp gir meg energien og selvsikkerheten å fullføre andre prosjekter og føle meg behalgelig i grupper og rundt andre mennesker.

II

De positive sider med gode venner.

Venner er folk som jeg kan gjøre alt med, dele håp, sorg, historier, klær, boligen min, maten, tid, ideer, planer og så videre. Mine venner er nære, varme, kreative, morsomme, uavhengig, inspirerende, fine, kule, hjertelige mennesker og jeg elsker dem. De går jeg på eventyrer med, oppdage nye steder, gå på festivaler, fester, til klubber, til parkene om sommeren og henge i deres eller mitt hjem når det er kaldt og grått.

Vi ler over de samme ting, vi kan prate nonsense for en god stund og ha det gøy med det. Vi glemmer sorg sammen og surfer tidenes bølger, kommer sammen i flow, blir kreative og åpner oss for hverandre. Vi gå ut og danser, vi anbefaler hverandre bøker, musikk, mat, oppskifter. Vi snakker om feminisme, politikk, filosofi, ånd, steder og så videre. Vennene besøker meg og mitt hjem er deres hjem. Gjennom mine venner har jeg mange hjem over hele byen og landet, føler meg trygg og bra og bergen med dem og hos dem og rundt dem. Jeg setter pris på hver eneste av mine venner, synes de er stilige og kjempekule folk. Vi gå og reise sammen, oppdager steder sammen, nye restauranter, kinoer, se på tv sammen, henger og gjør ingenting og liker oss i hverandres nærvær. Det føles connected, varm, integrert, åpen, easy, lett, gøy, morsom, fri, trygg med venner. Det fine med å ha venner er at det er folk som vet alt om deg og har opplevd en god del av livet ditt med deg. De vet hvem du har elsket, hvor du har jobbet, bodd, festet, reist til og med de kunnskaper kan du prate over alt med dem, være frekk, ærlig, sentimental, humørsyk, morsom, deg selv på alle måter samtidig. Jeg elsker det, jeg elsker mine venner.

PRESSEKONTAKT

PM-International Norge AS
Inger Sverresson

Mustad Næringspark, Raufossvegen 40, bygn 121
N-2821 Gjøvik

Website: https://www.pm-international.com/no/
E-Mail : service@pm-international.no
Telefon: +47 62 35 70 70