De positive sider ved et eget hjem.

Å ha et sted som er min, hvor jeg har nøklene til, bestemmer hvem som kommer og går, hvordan det skal se ut, hva slags musikk spilles, hva slags møbler står på rommene, lyset, bildene på veggen, maten i kjøleskapet, blomster på balkonen og så videre. Hjemme føler jeg meg trygg og fri og sikker og stabil og safe. Det er stedet jeg kan alltid omme til, invitere venner eller kjæreste, tiltrekke meg, være alene, ha det stille, meditere, lage mat når som helst, ta på høyt eller ingen musikk når som helst. Le, snakke, danse. Hjemme har jeg plass til å lage bilder, collager, male, plass til mine bøker og klær. Hjemme er plassen hvor jeg kan bevege meg fritt og hvor vennene mine føler seg også trygg og vel og bra. Der vi ha det gøy, ligger på teppet, lytter på låter ved siden av planter om natten når det regner eller om dagen etter vi har kommet hjem fra fest og ligger der i solen, sliten men glad og fornøyd. Jeg lager store middager eller små middager hos meg og inviterer de jeg ha lyst på. Jeg feirer bursdagen min og masse folk kommer og jeg elsker å ha besøk. Jeg elsker også å gjøre det fint og rent igjen etterpå og sitte i senga og nyte hvor fint og koselig det er hos meg. Hjemmer drømmer jeg om hvordan jeg vil leve og hva jeg vil oppleve og har tiden og sillheten for det. Jeg elsker å reise, til sveits eller italia for eksempel, eller til hamburg og vienna, og jeg elsker å komme hjem etter en reise, etter å hå vært på besøk, føle meg uavhengig og fritt i min bolig. Jeg elsker at jeg betaler så lite og kan leve uten å jobbe masse. At hjemmet er midt i byen hvor alle bor som jeg kjenner og liker, nær ved parken, butikken, cafeene, elven, vipassana boligen. Det fine med hjemmet er også balkonen til gata hvor jeg sitter ofte alene og skriver eller med venner og henger og se ut på gaten hvor det skjer mye og det er alltid noe å se. Der hvor jeg bor føler jeg med trygg og fri, underholdt og borgen, blant venner og familie og masse fine inspirerende folk som jeg ikke kjenner og det er greit sånn. Sykkelen min har et fest sted og jeg bor ikke langt unna noen gode steder hvor man kan danse eller feste. Kinoen er nær og masse andre gøye ting. Jeg elsker byen jeg bor i og sitte på sykkelen, uansett hvor jeg drar til nyter jeg utsikten og veien gjennom byen. Endelig har jeg kommet fram. Endelig har jeg funnet mitt sted, endelig kan jeg bli og føler meg bra med det. Endelig er jeg fornøyd. Kjæresten min bor ikke så langt unna med masse gøye mennesker. Jeg bor med to som jeg liker veldig godt. To gutter jeg bor med, som er litt eldre enn meg, kjempekul og morsom, den ene lager musikk og går ofte til klubber, derfor kan jeg ofte bli med inn uten å stå i kø. Den andre jobber på en restaurant og gjør politisk arbeid. Vi sitter ofte på kjøkkenet sammen, spiser og snakker og ha det gøy sammen. Jeg elsker dem og deres venner, liker å feste eller henge med dem og føler meg veldig trygg og fin blant dem.

Jeg må ikke forklare meg, kan gjøre hva jeg vil og de også. Vi har masse kunstnere og crazy folk på besøk og jeg nyter og elsker dette. Men ofte er jeg også helt alene for begge er mye ute og gjør sine ting og tang. Derfor har jeg en harmonisk og bra blanding mellom livelighet og stillhet hjemme hos meg. Føle meg bra hjemme. Lage alt rundt meg fint og koselig. Starte dagen i en koselig seng, avslutte dagen i samme senga med stearinlys og en rød lampe. Våkne til gøy musikk fra samboerne på kjøkken. Starte dagen med dans og latter. Bo med folk fra livefromearth og bli kjent med mange gøye personligheter fra kunst og musikk subkulturen. Ha spektakulære ting skje hjemme hos meg, spektakulære mennesker samler seg hjemme hos meg. Sitte på balkonne i sola, skrive, lese, drikke grønnte og nyte dagen. Føle at jeg har all tiden i verden. Vite at jeg er lov til å gjøre alt jeg vil. Ha stillheten og atmosfæren for å høre min indre stemme. Få spontane besøk for masse folk i nabolaget er mine venner. Ha hele huset forsamlet i bakgården for alle er snille og gøye og inspirerende. Lage fest med huset i kjelleren. Lage kinokvelder i bakgården med naboene og samboerne mine. Føle meg avslappet, trygg og føle moro og oppfyllelse og fobindelse med fine, vilde mennesker hver dag. En vild kirke mitt hjem. 

Det som er bra med tilbeder.

Tilbeder er gøy å ha for de viser meg at jeg er kul og fin og rå og elsket. De er gøye for de besøker meg spontant og ta med blomster til meg. De gir meg komplimenter og ha lyst å være rundt meg. De gjør spennende ting selv og gir meg innblikk i masse foskjellige områder. En er for eksempel dj og musikkprodusent og alltid gir meg kjempegod ny musikk. Jeg elsker å henge hos ham med hans venner og ha det gøy mens vi hører på musikk snakker vitser og drømmer høyt sammen. Med tilbeder kan jeg være frekk og selvbevisst og føle tigeren og slangedama som bor dypt inni meg. Da kan jeg være helt meg selv og blir minnet hvor gøy det var når jeg var en liten jente og allte gutter på skolen var forelsket i meg og jeg var bare kul og hadde en god tid hver deg mens jeg fokusserte på meg selv og mine venniner og kom på gale, morsomme, crazy ting. Tilbedene mine vise rmeg at jeg er rå og badass. Den ene lager mat til meg, med den andre kan jeg gå til klubben, den neste er rapper og lager lyder om meg og til meg. En annen er god med teknikk, grafikk og datamaskin og han hjelper meg og omsette mine mote ideer.

Det er gøy å bli sett på på gaten, det er gøy at guttene snakker om meg når jeg ikke er det. Det gir meg bekreftelse om min skjønnhet og greatness. Og jeg vet at de elsker meg alle uansett hva jeg ta på meg, sier, gjør, vil, ikke vil. For det er bare noe som er dypt inni meg som tiltrekker alle sin oppmerksomhet og interesse. Det er noe ikke helt synlig, som tiltrekker alle jeg liker til meg og dermed gjør t jeg føler meg livlig, forbundet og intensiv.

Jeg slipper å tenke så mye, det gir meg grunn til å droppe mine sorg og angst. De gir meg frihet, support, jeg føler meg trygg, elsket, bekreftet, sett, opplyst, klar. Jeg stikker til viljen min og gjør alt jeg har lyst til og bare det fordi jeg vet at jeg har minst fem menn bak meg som støtter alt jeg gjør og som elsker å tilbringe tid med meg. Jeg føler meg fin, inspirert, støttet, glad, vild og rå. Det er noe i meg som ligner en slange, en skorpion og en tiger som elsker å ha et utvald av menn til råd. Jeg liker å eksperimentere med seksuelle erfaringer, jeg elsker å kysse og gå på fest og etterpå hjem med noen. Det er bra å vite at det er alltid noen jeg kan gå til når jeg har lyst på seksuelle aktiviteter. Ilden min blir lyst opp i seksuelle, spennende situasjoner. Jeg liker de som er litt rå selv, med tatoveringer, god stil og godt humør. Tilbedene mine gjør meg le masse og hjelper meg å ha en god tid.

Det som er bra med venner.

Le ha det gøy, besøke hverandre. Gå og drikke kaffe på kaffeen, gjøre hva vi vil sammen. Føle seg sammen som king louis. Dra til Japan, Vietnam, California og gjøre morsomme inspirerende ting. Jeg elsker å ha masse folk jeg kan alltid besøke og stikke gjennom for en te eller kaffe og en prat på veien hvor som helst. Føle meg sikker, trygg, elsket. Venner er folk jeg kan være stille, morsom, frekk, ærlig, gal, vild og alt annet jeg liker å være med. De tar meg sånn som jeg er og det setter jeg stor pris på. Vennene mine kommer til meg på mange forskellige ting. Vi sitter i parken om sommeren, gå ut og danse. Føle oss frisk og lebendig. Lytter på musikk, henger hjemme. Å forstå hverandre, like hva man gjør, gjøre alt for de andre, vite at det er noen som er der for meg når jeg trenger de. Lage ting sammen, prosjekter, gøye ting. Planlegge reiser. Bo nær ved hverandre og være alltid tilgjengelig. Byen min føles som om alle mine søsken er her, som om jeg har bodd her hele mitt liv. Som om alt faller på plass her. Jeg trives skjikkelig og elsker livet mitt, meneskene i mitt liv og situasjonene. Vi henger på toppen av huset med sol. Gå til biblioteket og leser og jobber. Vi feirer hverandres smak og stil og det er gøy å kle meg når jeg vet at jeg kommer til å se menneskene jeg liker. Det er gøy å komme på vitser sammen, føle meg empowert og glemme tiden. Kjenne at alt er mulig, at tiden stretcher seg endløst, at alt går bra for oss, for meg.

PRESSEKONTAKT

PM-International Norge AS
Inger Sverresson

Mustad Næringspark, Raufossvegen 40, bygn 121
N-2821 Gjøvik

Website: https://www.pm-international.com/no/
E-Mail : service@pm-international.no
Telefon: +47 62 35 70 70