En Fantasi

Solen skinner, jeg sitter ved vedbordet på kjøkkenet. Kjæresten min ligger i senga og lytter på musikk og jobber med et nytt set for dj jobben hans på helgen. Vi kom nettopp tilbake fra den italienske sveits, der vi dro med bilen og hadde en kjempegøy tid ved sjøen og på fjellet og til slutt var vi noen dager hos venner i Zürich og gikk på noen flotte fester og svømm i innsjøen. Det er sommer nå i Berlin, det er varmt og føles nesten søreuropeisk. Overalt er mennesker, vi tar bilen ofte og dra til vannet med venner. Spiller kort, snakker drit og ler oss slapp. Jeg elsker kroppen min, har på meg et rødt badetøy og gull smykke. Jeg føler meg rå og frisk, full av energi og fin. Jeg føler meg fulstendig og fri og kan vise meg naken, kan vise huden min for jeg vet at jeg er perfekt som jeg er, at jeg er elsket og akseptert som jeg er. Alt er lyst og glad og varm og oransje. Jeg føler meg så voksen, så integrert og borgen. Jeg bor med to venner jeg elsker å bo med. Vi ha den fineste leiligheten som finnes i det beste nabolaget med parker, butikker, cafeer, venner rundt omkring. Vi lager middager sammen hele tiden og det er mye som skjer. Kjæresten min og jeg er forelsket som faen og kan ikke få nok av hverandre. Jeg setter pris på han, elsker stilen og hva han gjør, de sterke hender hans og han er så rå og lidenskapelig, sjenerøs, eventyrlig, livsglad, positiv, kreativt og magisk. Når vi er sammen står tiden still. Da glemmer jeg alt og kjenner bare som det flow og flow og flow. Hans bror er en kjent musiker i new york. Derfor drar vi dit innimellom og jeg ser Nora og Zaybra igjen. Jeg er inspirert og vet endelig hvor jeg hører til, jeg kjenner plassen min her. Oppgaven min her. Jeg er involvert med en organisasjon for unge jenter som har det vanskelig hjemme. Je kjenner min sosial side fornøyd, jeg kjenner at jeg blir brukt, jeg liker å gjøre noe politisk og sosial. Ved siden skriver jeg masse og nå skriver jeg for en tidskrift og jeg skriver også en bok som er kjempegøy å skrive. Det kommer bare ut av meg, jeg har masse ideer og inspirasjoner og jeg står opp tidlig hver dag for å jobbe med den. Også maler jeg, illustrerer og gjør mine collager, tegninger og kunstbøker. Jeg føler meg fullført, uttrykket og ekspandert. Alt faller på plass, alt går bra. Jeg elsker livet, føler meg s livlig og frisk og føler meg som et barn, full av fantasi, energi og glede. Samtidig så voksen, så fri, uavhengig, rå, sterk. Jeg deler et atelierspace med noen andre kunstnere, som motedesignere, djer og visuelle kunstner. Det er veldig gøy, for vi har et kjemepfint, lyst, stor, sted og der kan jeg alltid gå til å jobbe med mine ting og ha det koselig med andre kreative i lunsjpausen. På den måten føler jeg meg ikke alene, alltid motivert, inspirert og bekreftet. Utover det gjør vi forskjellige samarbeider og utstillinger som få masse oppmerksomhet og offentlighet. Jeg liker blandigen av sosial og politisk arbeid og kunst og kreativitet. Også at begge deler ikke blir blandet og derfor kan bli og tilvære i deres fullstendig, ren natur. På denne måten kan jeg være til enhundre prosent kunster og til enhundre prosent forfatter og sosialarbeider. Alle mine behov blir stillt. Også har jeg mange venner her i byen og føler meg til enhundre prosent hjemme, borgen, trygg, tilhørig og integrert. Jeg har mange venner som jobber på cafeer som jeg kan besøke, eller som også gjør kunstneriske arbeider og derfor kan vi samarbeide og inspirere hverandre på forskjellige måter. Fornøyelse, glede og gøy er de overste prioriteter i mitt liv og deretter velger jeg hva jeg gjør, vil, planlegger, sier ja eller nei til. Jeg vet nøyaktig hva jeg vil og hva som gir meg glede og derfor er det lett for meg å bestemme meg selv.

Jeg velger de bestfølende tanker. Jeg vet at alt er bra, universet tar vare av meg veldig bra og alt går vel, jeg få hva som er bra for meg og stoler absolutt på universet. Jeg mediterer hver dag og føler meg connected til magiske, universelle, usynlige krefter. Jeg er rå, sterk, frisk, myk, elskende, trygg, verdifull. Livet er gøy, jeg nyter hver dag av mitt liv. Kjæresten min og jeg deler magiske momenter, vi glemmer tiden og kommer sammen i flow. Vennene mine og jeg ler oss slapp, feier, danser, spiser godt. Er inspirert og kommer på mange gale ideer. Vi har det bra. Lett, lys, fin, rå, frisk, energifull, klar, varm, kjærlighet.

 

PRESSEKONTAKT

PM-International Norge AS
Inger Sverresson

Mustad Næringspark, Raufossvegen 40, bygn 121
N-2821 Gjøvik

Website: https://www.pm-international.com/no/
E-Mail : service@pm-international.no
Telefon: +47 62 35 70 70

Tags: