“Fatburner” for slanking – ofte en fare!

Kosttilskudd annonsert som “fettforbrennere” lover sanne mirakler. Overflødig kilo bør forsvinne, bare ved å stimulere stoffskiftet og kroppens egen fettforbrenning.

 “Spesielt fettputer på problemområder som hofter, mage og rump forsvinner målrettet og muskulaturen viser en fin definisjon.” – så reklamen for “Fatburner”, som bør appellere til bodybuilders. Disse idrettsutøvere legger stor vekt på en godt strukturert muskulatur med lav andel fettvev. En forklaring og bevis for denne angivelig målrettede effekten, men produsentene er skyldige.

Noen som “rent grønnsak” erklærte “fettforbrennere” å redusere matinntaket og øke mageaktiviteten. Lov om polyfenoler fra sitrusfrukter og andre frukter, slik. B. “diett reduserer buk- og hofteomkretsen og kroppsvekten betydelig”, men er ikke vitenskapelig bevist.

European Agency for Food Safety Authority (EFSA) har vurdert løftet som ikke er sikret, og derfor de ikke ble godkjent av EU som en såkalt helsepåstander.Mange fettbrennere, hvorav de fleste selges på Internett, inneholder helsefarlige stoffer eller som ikke er tilstrekkelig undersøkt. Til og med “ren” betyr plante kan være meget risikofylt, spesielt dersom flere substanser slik som koffein og synephrine er kombinert: bruk kan føre til økt blodtrykk, søvnløshet, hjertebank eller til og med hjerteinfarkt.

Hva skal jeg se etter når jeg bruker fettbrennere?

Mange “fettbrennere” som har blitt annonsert som spesielt effektive, inneholder farlige og matforbudte stoffer, for eksempel For eksempel er industriell kjemisk 2,4-dinitrofenol, også DNP. I flere land har dødsfall oppstått de siste årene etter å ha brukt dette stoffet. Spesielt forrædersk er ufarlige ingredienser, da faren for produktene ikke er gjenkjennelig for kjøperen. Det er særlig risiko for produkter som bestilles via Internett fra usikre kilder fra utlandet.

I mange “fettbrennere” blandes en rekke planteekstrakter sammen. Selv om de enkelte stoffene ikke er inneholdt i skadelige mengder, kan effekten av disse stoffblandingene ikke vurderes, og uventede farlige effekter kan forekomme.Mange av de inneholdte substanser kan interagere med medikamenter, slik som f.eks. Yohimbine med psykotrope stoffer.De fleste av stoffene som brukes, påvirker kardiovaskulærsystemet. Jo høyere andelen av tilsvarende stoff, jo høyere er risikoen for disse produktene.

Mangler i ingredienslisten, en mengde av de aktive ingrediensene inneholdt, da skal den helt utelukkes med forbruk.Kombinasjonen med koffein, som vanlig i produkter med synephrine, øker effekten av mange stoffer og kan føre til hypertensjon og hjertebanken til hjerteinfarkt.Det er irriterende når det ikke er produkter i produktene, hva er det på? Så har kjemikalie- og veterinærkontoret Stuttgart z. B. funnet i studier av produkter med HCA til tross for uttalelsen “100% Garcinia cambogia ekstrakt” og annonsen “uten fyllstoffer” store mengder stivelse og mineral ingredienser. Dessverre kan forbrukerne ikke gjenkjenne det.

PRESSEKONTAKT

PM-International Norge AS
Inger Sverresson

Mustad Næringspark, Raufossvegen 40, bygn 121
N-2821 Gjøvik

Website: https://www.pm-international.com/no/
E-Mail : service@pm-international.no
Telefon: +47 62 35 70 70